Om oss

Skönt barhäng, mysig fika eller en lång middag med stora smaker och spännande utflykter i vinlistan? Oavsett varför du besöker Danilo blir du en del av den speciella stämningen. Här är det du som står i strålkastarljuset och vi ser till att du känner dig omhändertagen från det du stiger in. Det spelar ingen roll om du vill ladda inför konserten, komma i stämning före filmen, varva ner efter jobbet eller fira hemmasegern efter matchen på Scandinavium - vi försöker alltid att få dig att lämna oss med ett leende på läpparna.

All lights on you!
Danilo Bar & Restaurang har fått sitt namn från den Oscarsvinnande ljussättaren, kostymören och scenografen Danilo Donati. Han kunde konsten att skapa dramatiska och minnesvärda scener och har inspirerat oss att rikta allt ljus mot våra gäster. Vi tror att han skulle trivts här bland sköna gäster, god mat, härlig stämning och många glada skratt.

Välkommen till vårt mysiga café, vår sköna bar och vår ombonade restaurang på Bergakungen. Vi har dukat upp och står redo för att göra din kväll till en succé.