fbpx
1240 x 460 Danilo 2019-04-17 - Fredphotos (11 av 24)-min

MÖT VÅR NYA RESTAURANGCHEF LOUISE CARLÉN!

HEJ LOUISE!  DET SÄGS ATT DU ÄR EN IDESPRUTA AV RANG! STÄMMER DET?

…... Skrattar högt hahaha!! Jag kan nog ha en hel del ideér och ibland väldigt galna sådana. Om dem är bra eller inte återstår ju att se i varje situation. Jag försöker ju ofta att se så många möjligheter utav en "liten" sak och gillar att spinna vidare det till en större idé. Jag gillar att testa mig fram vilket ofta resulterar i nytänkande idéer. Mina idéer ploppar rätt ofta ut ur munnen, fördelen med det är att man kan skapa ett "nytänk" kring något där bollen är i rullning.

DU ÄR JU OCKSÅ VÅR NYA RESTAURANGCHEF PÅ DANILO BERGAKUNGEN. DU HAR JU ARBETAT PÅ DANILO I MÅNGA ÅR, ÄR DET NÅGOT DU VILL FÖRÄNDRA?

…... 6 år har jag varit inom företaget och jag stormtrivs. Jag ÄLSKAR ju vårat koncept som vi har samt vår grundstomme vi har att utgå ifrån. Mitt mål är att Danilo som verksamhet skall vara en av det mest attraktiva arbetsplatserna i Göteborg där personalen ALLTID känner sig 100% sedda samt vill fortsätta att jobba långsiktigt med utveckligen inom företaget tillsammans med mig. Jag har valt att gå in i min nya roll med nya ögon och tillsammans med personalen se till att våran arbetsplats blir så som just VI vill ha det. För mig är det väldigt viktigt att lyssna och lära utav mina kollegor. Tillsammans är vi starkast.

VAD HAR DU GJORT INNAN DU HAMNA I RESTAURANGBRANSCHEN?

…... Oj, vad har jag gjort. Jag har vart inom restaurang i 10 år varav 6 år på Danilo. Innan tiden på Danilo jobbade jag även på skönhetssalong med att bygga naglar, göra fransar samt vaxa. Sedan har jag haft en mängd olika ströjobb under alla år vid sidan av.

VAD FICK DIG ATT TA DET HÄR JOBBET?

….. Jag ville inte att någon annan skulle komma hit och röra om i grytan haha. Jag ville utmana mig själv och se hur långt jag kan driva mig själv och pusha mig. Det kändes på nått sätt naturligt att ta denna rollen efter en del funderingar fram och tillbaka. 

 

VAD ÄR DET FÖR FEELING NI VILL SKAPA OCH ATT MAN SKA KÄNNA PÅ RESTAURANGEN?

…... ALL LIGHTS ON YOU!! Vi vill förstärka känslan hos våra gäster oavsett vad som för dem till oss på Danilo. Gästen skall känna sig som en gänget med oss.

 

VAD ÄR DINA TANKAR FÖR 2019-2020?

…... Det är mycket tankar jag har men jag låter dem vara hemliga ett tag till. 😉

 

VILKEN ÄR DIN PERSONLIGA FAVORIT PÅ MENYN?

…. Gaaahh, den är svår. Min favorit på menyn just nu är oren-ishill salladen med lättgrillad oxfile. Annars är jag en lunchfantast här på dagarna.