Lediga tjänster

Vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor. Kanske är du en av våra framtida kollegor?

På Danilo är det gästen som står i strålkastarljuset. Har du förmågan att få varje gäst att känna sig som en stjärna ger vi dig gott om utrymme att skina. Här ger vi allt för våra gäster och varandra samtidigt som vi har kul tillsammans. Tempot är högt, men vi tar oss alltid tid att se varje gäst som individ, bjuda på oss själva och le från hjärtat. Att besöka Danilo ska vara en häftig upplevelse som får gästerna att lämna oss med ett leende på läpparna och en lust att snart komma tillbaka.

 

Barchef, tjänsten söker ni längre ner på sidan.

Danilo söker nu en ny passionerad och ambitiös barchef.

Danilo Bergakungen är en stabil restaurang och bar med snart 11 år på nacken. Där har vi skapat en konceptrestaurang kring den Oscarsnominerade mannen -Danilo Donati, som arbetade som kostymör, scenograf och ljussättare. Han föddes i Italien, arbetade i USA och Asien. Med dessa tre delarna av världen som utgångspunkt har vi skapat en meny med amerikansk, italiensk och asiatisk mat med matchande dryckessortiment. Sedan snart ett år tillbaka slog vi upp dörrarna till vår nya verksamhet – Danilo Kungstorget, som fokuserar på att sätta guldkant på tillvaron.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär. Du jobbar förmodligen idag som bartender, eller har arbetet som barchef en kortare period och vill utvecklas mer. Vi ser gärna att du har ett grundtänk gällande ekonomi, ledarskap och drinklistor med det lilla extra.

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för barerna Danilo Bergakungen- och Danilo Kungstorgets med ansvar för personal, schemaläggning, ekonomi och tillsammans med ditt team sätter ni drinkmenyer, ordnar beställningar och skapar en fantastisk stämning där gästerna får vara i fokus.

För mer frågor gällande tjänsten eller vår verksamhet kontaktar ni:

Christopher, 0709-831525, christopher@danilorestaurang.se

 

 

 

 

För att söka tjänsten servitör/servitris klicka på länken: SERVIS


För att söka tjänsten bartender/barchef klicka på länken: BARTENDER

OBS. Skriv i ditt personliga brev att du söker tjänsten som barchef.


För att söka till kök klicka på länken: KÖK

OBS. Skriv i ditt personliga brev om du söker tjänsten som kock eller kallskänka.


För att söka till café klicka på länken: CAFÉ


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!