Danilo Bergakungen

Vår malningsprocess

Vi är så stolta att få vara en av de första i Västra Götaland som har blivit godkända att servera våra hemmagjorda burgare enligt gästens önskemål av stekgrad. Detta ligger det naturligtvis mycket arbete bakom, vilket vi gärna vill dela med oss av!

 

Personalen laddar upp inför sommaren!

Bild på personalFör att vi i personalen få dig som gäst att känna dig som att du står i strålkastarljuset så behöver vi ladda upp med energi! Vi kommer därför stänga ner Danilo måndagen 16 maj 13.00 och öppna tisdagen 17 maj 15.00 och bege oss till Käringön för att låta personalen inspireras och fylla på med göttig energi.

 

 

 

 


 

Vår Malningsprocess

Vi är så stolta att få vara en av de första restaurangerna i Västra Götaland som har blivit godkända att servera våra hemmagjorda burgare enligt gästens önskemål av stekgrad. Detta ligger det naturligtvis mycket arbete bakom, vilket vi gärna vill dela med oss av!


 

Välkomna in och prova våra burgare redan idag!


 

The Hateful Eigth

Quentin Tarantino är äntligen tillbaka. Den här gången med en grym, och minst sagt dödlig, historia som utspelar sig strax efter amerikanska inbördeskriget.
 

(mer…)

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Det börjar sig julafton, och med detta vill vi passaBild1 på att önska alla våra gäster & partners
en God Jul & ett Gott Nytt År.

Vi vill även tacka för ett fantastiskt 2015!!!

 

 

 

 

Star Wars premiär 16 december – Gör det till en helkväll

Poster Star Wars The Force AwakesMånga är fansen som har längtat efter denna dag. Äntligen är det dags för en ny Star Wars-film, med originalstjärnorna Harrison Ford, Carrie Fisher och Mark Hamill i spetsen. Den 16 december är det premiär och vi på Danilo fyller baren med de rätta förutsättningarna för att rama in kvällen.

Läs mer om filmen och boka biljetter på SF Bio

Planera för en helkväll med spännande smaker i restaurangen. Du bokar ditt bord här. Är ni fler än 8 personer i sällskapet blir vi glada om du i stället slår oss en signal på 031-20 16 22.


Nytt luncherbjudande från 1 december

Kortare väg från kök till tallrik
Nu lanserar vi ett nytt lunchkoncept. Den största förändringen är att du nu börjar med det viktigaste: att välja om du vill ha kött eller fisk. Ditt val får du serverat på tallrik, direkt av Danilos eminenta kockar. De varma och kalla tillbehören plockar du precis som tidigare från buffén. Och precis som förut ger vår personal allt för att såväl mat som service ska hålla toppklass. Det nya konceptet börja gälla från 1 december.

Nytt pris: 105 kr inkl. Thoreau-vatten, kaffe och kaka.

Passa på!
Fram till årsskiftet kan du köpa vårt lunchkuponghäfte:

11 luncher för 950 kr
(86,36 kr/lunch, giltighetstid 1 år)


Bondpremiär 30 oktober – boka bord

Danilo-Puff-11Daniel Craig återvänder för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i SPECTRE, den 24:e BOND-filmen i ordningen. Den 30 oktober är det premiär och vi på Danilo fyller baren med de rätta förutsättningarna för att rama in kvällen.

Läs mer om filmen och boka biljetter på SF Bio.

Planera för en helkväll med spännande smaker i restaurangen. Du bokar ditt bord här. Är ni fler än 8 personer i sällskapet blir vi glada om du i stället slår oss en signal på 031-20 16 22.


Årets Uppstickare 2014

Danilo – Årets uppstickare 2014Danilo är stolta vinnare av Årets Uppstickare 2014, enligt juryn ett företag som visat mod och drivkraft samt har vågat göra något annorlunda.

Varje år delar Business Region Göteborg ut priser till framgångsrika företagare i Göteborgsregionen. Priset Årets Tillväxtföretag går till ett företag som visat stark tillväxt de senaste tre åren.

Juryns motivering:
”På en marknad som präglas av hög konkurrens har Danilo arbetat ihärdigt för att skapa en stark kultur av delaktighet och delegering bland sina medarbetare. Arbetet har lett till stort engagemang och en stolthet hos de som varje dag står i frontlinjen.
Årets Uppstickare 2014 är minst sagt en värdig vinnare!”

Övriga nominerade till Årets Uppstickare var Vixor & Company och Alufront.